КАКВО ПРАВИ ЕВРОПА ЗА МЕН

Какво е въздействието на Европа върху нашето ежедневие? По какъв начин влияе тя на нашите работни места, нашите семейства, нашето здравеопазване, нашите хобита, нашите пътувания, нашата сигурност, нашия избор като потребители и нашите социални права? И как присъства Европа в нашите градове и региони?

Като европейски граждани, независимо от това къде живеем, как изкарваме прехраната си или как прекарваме времето си, ЕС въздейства върху нашето ежедневие. Настоящият уебсайт предлага поредица от кратки бележки, представящи постиженията и действията на ЕС от гледна точка на гражданите. Не по-дълги от страница, тези бележки са на Ваше разположение за четене, споделяне или повторна употреба. А ако желаете да навлезете в същността, разгледайте нашите по-подробни информационни документи за политиките на ЕС в раздела „На фокус“.

Сайтът е в постоянно развитие и през следващите месеци ще добавяме нови материали и на други официални езици на ЕС.

И така, какво прави Европа за Вас?

Вижте отговора тук: https://www.what-europe-does-for-me.eu/bg/home

Публикацията е част от Кампанията „Европа и аз“ във връзка с отбелязване на „Европейската седмица в България“ 5- 17 май 2022. Кампанията се организира се от Институт за културно наследство – Евродеск мултиплаер за Средногорието, с подкрепата на Евродеск България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *