Конкурс за тениски

Конкурсът за тениска Time to Move се завръща през 2019 г.! Ако имате най-малко 13 години и не повече от 30, проектирайте тематична тениска Time to Move, която най-добре представя духа на кампанията, споделете я с нас и имате шанс да пътувате из Европа с влак!

Изберете всяка техника, която смятате, че ще изглежда добре на тениска. Направете снимка, създайте илюстрация цифрово, рисувайте на ръка на хартия или използвайте само текст, можете да се състезавате с всяко творение. За да влезете в конкурса, добавете основна информация за себе си, качете творението си като изображение и напишете заглавие.

Повече информация и участие в конкурса – https://contest.eurodesk.eu/

Какво е TIME TO MOVE 2019? Инициатива от събития за млади хора, организирани през октомври. Тези дейности запознават младежите с хилядите възможности, чрез които може да се отиде в чужбина и да се участва в международен проект, да се опознае Европа или да бъде натрупан опит, необходим за бъдещето на младежите. Всички дейности се ръководят от информационни експерти на Eurodesk, винаги готови да помогнат и да предложат международен проект, най-подходящ за нуждите на младежите. Доброволчество в друга държава, учебен обмен, стажове в чужбина и много други възможности тук https://timetomove.eurodesk.eu/.

3 thoughts on “TIME TO MOVE 2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *