Между 23 и 26 май 2019 г. във всички страни в Европейския съюз ще се проведат европейски избори. Резултатите от тях ще са определящи за бъдещето на европейския проект. Загрижен от надигащия се популизъм и заплахите пред демокрацията, Европейският парламент започна общоевропейска надпартийна кампания Този път ще гласувам.

Каним Ви да се включите в тази кампания, чиято цел е да насърчи повече хора да гласуват. Искаме повече хора да научат за каузата ни, която не е обвързана с никоя партия или политическо семейство в Европа. Над 150 000 европейци вече са се включили в тази инициатива, заявявайки, че ще гласуват на следващите европейски избори.

Ето защо Ви молим да се регистрирате в платформата Този път ще гласувам и да я популяризирате чрез Вашите канали за комуникация. Ако организирате събития, свързани с европейските избори, можете да ни пишете да ги включим в раздела за събития на платформата. За комуникации в социалните мрежи можете да използвате и хаштаговете #ТозиПътЩеГласувам и #АзизбирамЕС2019.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *