В София в периода 17-19 февруари се проведе втора работна среща между партньорите по проект „Зелена пътека при използване на цифрови технологии в професионалното обучение за възрастни“.

Участниците в работната среща от партньорите Институт за културно наследство ITJump Education It Step Academy обсъдиха напредъка на проекта и планираха организирането и провеждането на уъркшоп с преподаватели и представители на обучителни организации за възрастни. Събитието е планирано да се проведе през месец март тази година в гр. София.

По време на уъркшопа ще бъдат представени резултати от проведено проучване на нивото на практическите умения на преподаватели и служители в обучителни организации за възрастни с фокус енергийна ефективност. Благодарение на резултатите от проучването и споделените добри практики от участниците, ще бъдат определени практическите умения, които е необходимо да бъдат развивани и подобрени.

Публикацията е по проект Le chemin vert dans la formation professionnelle recourant au numérique с номер 2022-1-FR01-KA210-ADU-000082386, финансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения обаче принадлежат изцяло на техния автор Институт за културно наследтво и не отразяват непременно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито EACEA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *